Rólam

B. Kiss Orsolya vagyok.

Kiskorom óta sok minden szerettem volna lenni.

Mindig is érdekeltek az idegen nyelvek, más kultúrák. Sokáig nyelvtanárnak készültem, kéttannyalvű gimnáziumba jártam, és gimnazista, főiskolás éveim alatt mindig voltak magántanítványaim, de végül úgy döntöttem, hogy inkább a gyakorlatban szeretném kamatoztatni nyelvtudásomat. Munkahelyeim kiválasztásakor is mindig szem előtt tartottam, hogy használhassam az angolt és a spanyolt. Végzettségemnek megfelelően külkereskedelmi és gazdasági területeken dolgoztam, tolmácsoltam, fordítottam, illetve rendezvényszervezéssel foglalkoztam. Nemrég újra visszatértem a tanításhoz, azzal a tudással felszerelkezve, amit az utóbbi években a gyakorlatban szereztem.

Mindig érdekelt az önismeret is, azonban már gyerekkoromban sem elégedtem meg a pszichológiai tesztek sablonos válaszaival. Éreztem, hogy sokkal összetettebbek vagyunk annál, mintsem hogy egy egyszerű teszttel le lehessen minket írni. Az asztrológia segített abban, hogy összerakjam azt a mozaikképet, amely mi magunk vagyunk.

Az asztrológiának köszönhetően sokat fejlődött az önismeretem, és másokat is könnyebben megértettem. Azonban mindig hiányoltam valamit, amit az asztrológiai elemzések nem adtak meg. Általában akkor fordulnak az emberek asztrológushoz, ha valami nem úgy megy, ahogy szeretnék, válságban vannak, azaz meg kellene tenniük bizonyos változtatásokat az életükben. Egy egyszerű elemzésnek azonban nem célja és nem tiszte ezeket a változtatásokat előmozdítani. Hogyan lehet mégis megtenni ezeket a változtatásokat, jó irányba mozdítani életünk hajóját?

Néhány éve rátaláltam a life coachingra. Számomra ez volt az a hiányzó láncszem, amelyet alkalmazva és hozzáillesztve az asztrológiai ábrából nyerhető önismereti térképhez úgy találtam, hogy valódi változás és változtatás érhető el. Természetesen a life coaching magában alkalmazva is egy önállóan megálló, gyors és hatékony módszer. Mivel úgy tartom, hogy minden ember saját életének, erőforrásainak és motivációinak a legjobb ismerője, ezért mindhárom fenti területen törekszem arra, hogy a hozzám fordulóknak inspiráló, támogató hátteret biztosíthassak ezek feltárásához, saját megoldásaik kidolgozásához, megvalósításához és céljaik eléréséhez.

Elérhetőség

B. Kiss Orsolya Budapest
06/20-773-5065 szemelyesfejlesztes@gmail.com